logo

Website laten maken

Onze websites zijn niet alleen een prachtig affiche voor uw bedrijf maar ook een extensie van ons merk. Om deze redenen straat JA Vormgeving naar een perfecte website die precies aansluit bij uw wensen en die van de bezoekers. De kracht zit hem niet alleen in de vorm maar ook zeker in de inhoud en waar deze geplaatst is.  Een goede website levert resultaten op die u gelijk zult merken in conversie en reacties van uw bezoekers.

Wat ons vooral onderscheid van de rest is de nazorg. Nadat we uw website hebben opgeleverd kunt u altijd bij ons terecht voor eventuele wijzigingen en updates. Ook bieden we bij het opleveren van de website een WordPress handleiding zodat u zelf gemakkelijk kleine tekstuele wijzigingen kunt doen en eventuele toevoegingen in uw webshop.

Proces

 • Ontmoeting

  Elk project begint met een kop koffie (of thee). Een ontmoeting waar alle idee uitgewisseld worden en de wensen duidelijk worden. Hieruit volgen meestal al ideeën over het uiterlijk van de site.

 • Ontwerpfase

  Als alle ideeën op tafel liggen en de richting duidelijk is kan dit naar de tekentafel. Hier krijgt de website vorm en worden ook de gebruikte kleuren bepaald.

 • Realisatie

  Als het ontwerp door u is goedgekeurd kan er begonnen worden met het ontwikkelen van de site en de benodigde functionaliteiten. Dit moet zorgvuldig gebeuren want in deze fase zal de website tot 99% af gemaakt worden.

 • Lancering

  Dan is het tijd voor het grote moment! De lancering van de website, wat voor veel publiciteit zal zorgen en natuurlijk de kroon is op het werk.

 • Evaluatie

  Na de lancering zal de website nog bekeken worden en eventuele verbeter punten kunnen kosteloos doorgevoerd worden.

WordPress website

wordpress_logo_02

Bij Ja Vormgeving werken we met WordPress. Dit doen we omdat WordPress Google vriendelijk is en het na de lancering van de website voor u makkelijk is om tekst en andere inhoudelijke gegevens aan te passen. Het is het meest gebruikte Content Management Systeem (om websites mee te ontwikkelen) in de wereld, dat is natuurlijk niet voor niets.

Responsive Webdesign

resp

Responsive webdesign houdt in dat de website zich aanpast aan het scherm waar deze op te zien is. Van smartphone tot tablet, de website vormt zich naar het beeld. Dit is tegenwoordig enorm belangrijk en Ja Vormgeving realiseert zich dit. Wij garanderen dat uw website op welk apparaat dan ook goed zichtbaar is.

Laat ons met u contact opnemen